8-daagse leiderschapstraining

Ervaringsgerichte leiderschapstraining

 

Wortel, groei en bloei!

 

De mens is ontzagwekkend wonderlijk gemaakt door God. Elk mens. Ook jij. Wie ben jij? Waar kom je vandaan? Wat is jouw verhaal en je te lopen pad voor de toekomst? In deze 8-daagse training ga je op zoek naar het unieke in jouw levensverhaal. Je krijgt een diepgaand inzicht in de bronnen die voor jou van groot belang zijn. En in dé Bron van Leven, die van Gods Woord. Hierdoor groei je in wijsheid en kun je deze vervolgens uitdragen naar anderen.

Leiderschap is er in allerlei vormen. Door jezelf te leiden en te ontwikkelen, kun je ook anderen goed en doelmatig (bege)leiden. Gedurende de leiderschapstraining passen we ervaringsleren toe, gecombineerd met toepasselijke theoretische kaders. Door te werken met onze originele en tot gesprek uitdagende werkvormen krijg je een beter inzicht in je identiteit, competenties én je gedrag.

Train je persoonlijk leiderschap op een bij jou passende manier. Met de training als basis kun je vervolgens vanuit verbinding en kwetsbaarheid leiding geven aan anderen. Want wie goed wortelt, komt tot groei en bloei. En wie goed bloeit, draagt vrucht. En daar pluk je uiteindelijk ook zelf de vruchten van!

Bestemd voor: Christelijke (Reformatorische) leiders binnen organisaties, bedrijven, kerkelijke verenigingen en overige groepen. De training is geschikt voor zowel gevorderden als beginners.

Meer informatie en inschrijven.