Aanmelden ervaringsdag

HUMUS organiseert D.V. woensdag de 24e november 2021 weer speciale "ERVARINGSDAG". Iedereen is welkom om het ervaringsleren te ervaren.
U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen via het formulier onderaan deze pagina.

U kunt GRATIS deelnemen aan een ervaringsdag. Maximaal 2 deelnemers per bedrijf, school of instelling.
Het programma wordt u vooraf toegezonden.

Ervaringen van deelnemers van onze ervaringsdagen:

Ik heb een ervaringsdag mee gedaan bij Humus Geeft Ruimte. Ging er blanco in maar dit veranderde snel door prettige onderlinge sfeer wat leidde tot nadenken over dagelijkse bezigheden onder het mom van gezelligheid.

Je leert dagelijkse dingen inzien op een andere manier, een manier zoals ik nog niet eerder aankeek tegen deze dingen.  Kortom, een aanrader om ook met mensen uit allerlei hout gesneden te brainstormen en tot actie over te gaan om hetgeen wat het beste bij jou past toe te passen.
Arjen Sanders - Sanders GiftsInhoudelijk: mooie opdrachten, praktische opzet, inzichten direct toepasbaar in de praktijk.
Trainers: goede feedback, adequate interventie wanneer nodig, oog voor het individu. Verbinders...mooie eigenschap! 

Faciliteiten: prachtige omgeving, grote legertent en kampvuurplaats zijn supertof!
Na een jaar nog steeds kunnen terugdenken aan een leerzame dag...werk aan leerdoelen die ik mede door de verkregen inzichten daar mezelf heb gesteld. Het werkt;)...
Marijke"Verrassende dag met interessante oefeningen en goede nabesprekingen die meer inzicht geven in je eigen denkpatronen en je rol in de groep. En dat alles op een avontuurlijke locatie langs de Waal. Het smaakte naar meer!"
Gijsbert VossesteinDe ervaringsdag bij Humus geeft ruimte maakte door praktijkoefeningen heel goed duidelijk hoe een team elkaar aanvoelt, versterkt en beter wordt door samenwerking. Door spel en het opzoeken van grenzen en uitdagingen konden we redelijk snel de vinger op de (zere) plek leggen.

Naast het feit dat het een super leuke ervaringsdag was heb ik er veel van geleerd. Ook voor mijn eigen onderneming.
Als je op zoek bent naar meer inzicht over je teamgenoten ben je bij Humus geeft ruimte aan het juiste adres.
JacquelineJullie wisten in deze dag een waardevolle balans te vinden tussen alle ruimte voor de uitwisseling van groepservaringen en een aangenaam niet dwingend kader vol verrassende (spel)momenten.
In de introductie, aan de hand van de speelse opdracht waarin we de plek konden verkennen, werd de vertrouwensbasis snel gelegd. Als ik jullie piramide nog even in gedachten neem, namen we snel de sprong van vertrouwen naar meningsverschillen als leermoment (conflicten waren het niet).
Jullie spelopdrachten vond ik zeer goed gekozen omdat ze alledrie uitdaagden tot hele verschillende teamskills en leiderschapsvormen.
De dag vloog om en leek bij terugkijken juist aangenaam lang.
Nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet en gastvrijheid, de onbetaalbare herinnering, en veel succes met jullie werk,
Warme groet,
Veronica van Roon
Graag aangeven voor welke datum of u zich opgeeft.