Spannende meerdaagse zoektochten

Waarom!
Omdat u wilt groeien! Omdat u van anderen wilt leren! Omdat u er in gelooft dat dat soms betekent dat u ‘even afstand moet nemen’ om weer inzichten en energie te krijgen!
Voor u organiseren we meerdaagse programma’s waarin we met deelnemers vanuit verschillende branches ‘op zoek’ gaan, bij zichzelf en de ander. Daarom.
 
Wat?
Een aantal keer per jaar plannen we meerdaagse, volledig verzorgde, wandeltochten in Nederland of in de Belgische Ardennen. We ontvangen u en de deelnemers in een ruim en gezellig land- vakantiehuis waar we ons vaste honk zullen hebben.

Door middel van een creatieve, actieve werkvorm faciliteren we de deelnemers allereerst in een kennismaking. We nodigen hen, door de veilige setting waarin we werken, uit om ‘open en eerlijk’ te zijn naar zichzelf en de anderen en hun specifiek thema voor deze meerdaagse te benoemen.
 
Zowel in het vakantiehuis als tijdens onze zoek- wandeltochten die we dagelijks maken zullen we aan onze thema’s werken en er rond verkennen. Onze facilitator zal zorg dragen voor de werkvormen en zullen waar nodig feedback geven.

Er is tijdens de meerdaagse ruimte volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waarbij we ook kunnen leren van elkaars kennis en kunde aan de harde-  bedrijfsmatige kant.
Bij deze meerdaags programma’s kunnen we er voor kiezen ’s morgens met een meditatief en/of sportief moment te beginnen waarin deelnemers wisselend een rol vervullen en de avonden gedeeltelijk ‘vrij’ in te plannen.
 
Voor wie?
HUMUS faciliteert bestuurders, DGA’s, directeuren en managers van ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, zorgaanbieders en scholen die over zichzelf- en van anderen willen leren. De groepsgrootte is tussen de 3 en 8 deelnemers.

Wie leert groeit | wie groeit raakt geïnspireerd | wie geïnspireerd is durft gedrag en omgeving te veranderen | wie dat durft…...!

Neem voor meer informatie contact op met Cornelis Vreeken.