14 - 15 februari: HVC Mannenweekend

HVC Mannenweekend

HVC daagt mannen uit om zichzelf te ontwikkelen tijdens de HVC Mannenweekenden. De outdoortrainers van Humus bieden je persoonlijke inzichten en HVC deelt inspirerende lessen vanuit de vervolgde Kerk. Rond het kampvuur komen de gesprekken als vanzelf op gang. Ben jij een volwassen man? Meld je dan aan voor de allereerste HVC Mannenweekenden met het thema ‘Durf!’.

Zet de stap en ga mee
Zet je tentje op naast de rivier. Al snel verdringt de stilte van de natuur jouw dagelijkse beslommeringen. Even geen telefoon vandaag. Het is tijd om aan de slag te gaan. Letterlijk, om warm te blijven. Dit weekend is er voor jou! Het is hét moment om nieuwe inzichten op te doen. Om te zoeken naar een aanknopingspunt voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Laat de rust ruimte creëren voor inspirerende lessen van Paulus en de vervolgde Kerk. Dit weekend ga je samen met de andere deelnemers op pad en leer je elkaar beter kennen.

Tweedaags avontuur
De HVC Mannenweekenden zijn een initiatief van HUMUS en HVC. Humus is gespecialiseerd in het concept van ervaringsleren in een inspirerende buitenomgeving, oftewel ‘leren door te doen’. Humus en HVC hopen op een bijzonder tweedaags avontuur, waarin mannen de diepte in gaan én actief bezig zijn. Ga je de uitdaging aan? Zet die stap en ga mee!
 
Download hier de folder voor meer informatie.
Aanmelden kan via de website van HVC: https://www.stichtinghvc.nl/hvc-mannenweekend/

« Terug naar nieuws