Wie zijn wij


Het vaste team van HUMUS bestaat uit drie betrokken facilitators:

Cornelis Vreeken I Owner I Facilitator:
Cornelis is een enthousiaste en ervaren specialist op het gebied van het ervaringsleren. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond helpt hij bedrijven graag op directieniveau bij het bepalen van uw bedrijfsrichting. Daarbij definieert hij samen met zijn opdrachtgevers op een creatieve manier, middels ervaringsleren, hun visie, missie, motiverende doelstellingen en inspirerende kernwaarden met bijbehorend gedrag. Als het op uitvoeren aankomt, is Cornelis een vakkundig motivator die planmatig, maar toch op natuurlijke wijze bezig is met ‘continue verbeteren’. De kracht van goede plannen zit hem namelijk in de uitvoering! En dat… gaat over gedrag!
 
Contact opnemen met Cornelis?
Telefoon: 06-33709229
 
Hanjo van Rees I Facilitator:
Hanjo heeft jarenlange ervaring in de (gesloten- en ambulante-) jeugdzorg op uitvoerend en sturend niveau. Zijn ambitie is om het krachtige concept van het ervaringsleren steeds meer toe te passen in de jeugdzorg, maar ook preventief bij jongeren.
Zijn kracht ligt in het snel kunnen doorgronden van de problematiek van jongeren en op unieke wijze hierop aan te sluiten door gebruik te maken van de metaforen van de natuur. Hanjo is een natuurliefhebber in hart en nieren en legt zijn volle passie en liefde in zijn werk.
Hanjo heeft zijn Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlener afgerond in 2006 en veel ervaring opgedaan op het gebied van ADHD, autisme, sociaal-emotionele problematiek, verstandelijke beperking en gedragsproblemen bij zowel jongeren als ouderen.
 
Contact opnemen met Hanjo?
Telefoon: 06-11124164
LinkedIn: Hanjo van Rees

Teunard Snoei I Facilitator:
Teunard is een bewogen en betrokken trainer en facilitator. Zijn hart ligt met name bij het onderwijs. Teunard helpt met zijn jarenlange ervaring vanuit het onderwijs schooldirecties, mentoren, leerkrachten en leerlingen bij het ‘in gesprek gaan’ met elkaar. Hierbij maakt hij gebruik van de krachtige en concrete methodiek van het ervaringsleren. Hij is in staat om in korte tijd een open en veilige leeromgeving te creëren. Naast werken met groepen vanuit het onderwijs werkt Teunard ook regelmatig met teams van bedrijven uit diverse sectoren.
 
Contact opnemen met Teunard?
Telefoon: 06-27520215
LinkedIn: Teunard Snoei