Locaties

IJzendoorn, ‘Bij HUMUS geeft ruimte’ | tot 20 personen

‘De thuisplek van HUMUS’.
Dit is onze ‘eigen plek’ waar we al sinds 2013 onze outdoorlocatie hebben. Duizenden deelnemers die door de jaren heen bij ons te gast zijn geweest kunnen u vertellen hoe heerlijk deze plek is. Aan de rivier de Waal, rust, water, bomen en uitzicht. In een grote legertent met een heerlijke houtkachel voor als het kil is en een prachtige kampvuurplek, waan je je in een ander wereld. De wereld waar even niet je laptop en mobiel je aandacht eisen maar waar jij juist aandacht krijgt…!

 
 

Hardinxveld Giessendam, ‘In de Houtzagerij’ | tot 60 personen

‘Dit is de plek waar ook u zich direct thuis zult voelen’
Sinds 2022 werken we samen met ‘In de Houtzagerij’ in Hardinxveld Giessendam. Daar vonden we niet alleen een prachtige outdoor activiteitenlocatie maar ook een indoor vergaderlocatie die helemaal past bij HUMUS.

Voor groepen groter dan 20 personen, is dit dé plek waar Humus niet alleen ‘ruimte geeft’ maar ook de ruimte heeft om het unieke outdoor ervaringsleren in te zetten voor grote groepen.
Voor teambuildings activiteiten is ‘In de Houtzagerij’ een schitterende locatie aan de rivier de Merwede. In de grienden aan de oever van deze rivier, rond een heuse griendhut en een grote kampvuurplaats hebben we alles dat nodig is om met uw team een onvergetelijke dag te beleven.

In de Houtzagerij heeft ook meerdere vergaderzalen beschikbaar tot 60 personen. De stijlvol ingerichte ruimtes bieden veel comfort en een wijds uitzicht over de rivier en het naastgelegen natuurgebied.