Teambuilding uitjes

Waarom teambuilding uitjes?

Omdat u een personeelsuitje zoekt dat leuk moet zijn maar ook iets oplevert, een uitje met fun en verdieping. Wat is er mooier als er weken nadien nog over wordt gesproken omdat men zichzelf en anderen veel beter heeft leren kennen. En er anders wordt samengewerkt,…. daarom!
 

Wat is een teambuilding uitje?

Op een ontspannen en veilige manier gaan u en uw medewerkers samenwerkings-activiteiten, dynamics, doen. We werken in een schitterende en natuurlijke outdoor omgeving, daardoor spreken we de gehele mens aan, fysiek en mentaal. Dát maakt ervaringsleren krachtig en de dag onvergetelijk.
We dagen de deelnemers tijdens leuke samenwerkingsactiviteiten uit om over zichzelf en de ander(-en) na te denken en samen te werken rond praktische thema’s die in uw organisatie spelen. We oefenen daarbij op een veilige manier met verschillende communicatietechnieken, feedback geven en active reviewing.
 
Als de kernwaarden van het bedrijf gedefinieerd zijn kunnen we de deelnemers ook hierop spiegelen en hen er met elkaar over in gesprek brengen. 
 
Als afsluiter eindigen we bijvoorbeeld met een luxe BBQ op onze OFYR of met een geweldig outdoor-cooking evenement waarbij we op kampvuren een heerlijke groentesoep koken, goulash maken en in dutch ovens onze eigen cake en brood bakken.
 
U bent welkom op onze outdoor locatie in IJzendoorn, in de Betuwse uiterwaarden van de Waal. We kunnen u echter ook op andere mooie plekken in bijvoorbeeld Utrecht of Gelderland van dienst zijn.
 

Teambuilding outdoor, voor wie?

Voor teams die goed samenwerken en weten dat het belangrijk is om blijvend in zichzelf te investeren. Of juist teams die er naar verlangen beter samen te werken en erkennen dat hierbij hulp van buitenaf helpend is. Of,…. Gewoon, omdat we wel eens wat heel anders als anders willen!
U bent in alle gevallen welkom, of u nu met z’n 2en of 50en komt.
 

Wil je kennis maken met het ervaringsleren? Meld je dan nu aan voor de ervaringsdag.

Wie leert groeit | wie groeit raakt geïnspireerd | wie geïnspireerd is durft gedrag en omgeving te veranderen | wie dat durft…...!