Wandelcoaching

Waarom!
Omdat u persoonlijk wilt groeien! Omdat u van anderen wilt leren! Omdat u er in gelooft dat dat soms betekent dat u ‘even afstand moet nemen’ om weer inzichten en energie te krijgen!
Voor u organiseren we meerdaagse programma’s waarin we met deelnemers vanuit verschillende branches ‘op zoek’ gaan, bij zichzelf en de ander. Daarom.
 
Wat?
Een aantal keer per jaar plannen we driedaagse, volledig verzorgde, wandeltochten in Nederland of in de Belgische Ardennen. We ontvangen u en de deelnemers in een ruim en gezellig land- vakantiehuis waar we ons vaste honk zullen hebben.

Door middel van een creatieve, actieve werkvorm faciliteren we de deelnemers allereerst in een kennismaking. We nodigen hen, door de veilige setting waarin we werken, uit om ‘open en eerlijk’ te zijn naar zichzelf en de anderen en hun specifiek thema voor deze meerdaagse te benoemen.
 
Zowel in het vakantiehuis als tijdens onze zoek- wandeltochten die we dagelijks maken zullen we aan onze thema’s werken en er rond verkennen. Onze facilitator zal zorg dragen voor de werkvormen en zal waar nodig feedback geven.

Er is tijdens de meerdaagse volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waarbij we ook kunnen leren van elkaars kennis en kunde.
 
Voor wie?
HUMUS faciliteert bestuurders, DGA’s, directeuren en managers van ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, zorgaanbieders en scholen die over zichzelf- en van anderen willen leren. De groepsgrootte is tussen de 3 en 6 deelnemers.

Wil je kennis maken met het ervaringsleren? Meld je dan nu aan voor de ervaringsdag.

Wie leert groeit | wie groeit raakt geïnspireerd | wie geïnspireerd is durft gedrag en omgeving te veranderen | wie dat durft…...!