Wandelcoaching

Speciale wandelcoachingsdagen tot DV 1 juni, zie het filmpje.  
Nu je veel gewone dingen niet meer kunt, is het wellicht tijd om aan iets bijzonders beginnen. Geef je op voor de wandelcoachingsdagen van HUMUS. Met gepaste afstand tot elkaar,.... dichter bij jezelf komen!! Breng jouw thema in en verken struinend door de Betuwse uiterwaarden nieuwe wegen. Je kunt alleen of in een groepje van max. 3 personen deelnemen. 
 
We maken het programma samen met jou en eventuele andere deelnemers 'op maat'. Het kan één dag of meerdere dagen zijn maar 's avonds ben je in elk geval thuis. De wandelcoaching start en eindigd steeds op onze outdoorlocatie in IJzendoorn.
 
Je hebt niet meer mee te nemen als 'jouw zakelijk of persoonlijk thema' waar je rond wilt verkennen en je rugzak met eten en drinken en wat lekkers voor tussendoor. 

Waarom!
Omdat je persoonlijk wilt groeien! Omdat je daar NU tijd voor wilt maken! Omdat je van anderen wilt leren! Omdat je er in gelooft dat dat soms betekent dat je ‘even afstand moet nemen’ om weer inzichten en energie te krijgen!
Voor jouw organiseren we (meerdaagse) programma’s waarin we met deelnemers vanuit verschillende branches ‘op zoek’ gaan, bij zichzelf en de ander. Daarom.
 
Door middel van een creatieve, actieve werkvorm faciliteren we de deelnemers allereerst in een kennismaking. We nodigen hen, door de veilige setting waarin we werken, uit om ‘open en eerlijk’ te zijn naar zichzelf en de anderen en hun specifiek thema voor deze meerdaagse te benoemen.
 
Tijdens onze wandeltochten zullen we aan onze thema’s werken en er rond verkennen. Onze facilitator zal zorg dragen voor de werkvormen en zal waar nodig feedback geven. Er is tijdens de wandelcoaching volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling waarbij we ook kunnen leren van elkaars kennis en kunde.
 
Voor wie?
HUMUS faciliteert bestuurders, DGA’s, directeuren en managers van ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, zorgaanbieders en scholen die over zichzelf- en van anderen willen leren. De groepsgrootte is (tot in elk geval 1 juni) maximaal 3 deelnemers.

Wil je kennis maken met het ervaringsleren? Meld je dan nu aan voor de ervaringsdag.

Wie leert groeit | wie groeit raakt geïnspireerd | wie geïnspireerd is durft gedrag en omgeving te veranderen | wie dat durft…...!