Teambuilding bedrijven Arnhem

Met elkaar gaat u werken aan een 'veilige bedrijfscultuur', waar gezegd kan worden wat gezegd moet worden. Alleen zó creëert u met uw team excellente processen waarvan het resultaat iedere medewerker motiveert en stakeholders loyaal blijven. HUMUS in Business voedt u en uw team tijdens dit hele proces. U en elke deelnemer uit uw team zal zich tijden en na de training persoonlijk ontwikkelen.

Wij van HUMUS zijn overtuigd van de kracht van het ervaringsleren. Onze deelnemers ‘leren door doen’. ‘Krachtige’ buitenactiviteiten in een inspirerende omgeving vormen de basis van onze aanpak. Daarbij zijn de deelnemers interactief bezig in teamverband en zullen ze in wisselende rollen deelnemen. Humus geeft ruimte aan teams uit het bedrijfsleven, onderwijs en de zorg.

Teambuiling voor bedrijven door ervaringsleren
Ervaringsleren in een outdoor omgeving of op uw bedrijfslocatie. We zetten iedereen in uw groep door middel van spelactiviteiten aan het denken en (samen-) werken rond praktische thema’s die in uw organisatie spelen. Feedback geven en ontvangen en active reviewing zijn daarbij onmisbare factoren. Want leren is evalueren. U zal regelmatig uitgenodigd worden uw comfortzone te verlaten. U komt in beweging rond thema's als samenwerken, leiderschap en communicatie.

HUMUS werkt graag voor lokale organisaties. Waarom zou je een leiderschapstraining buiten Arnhem zoeken als het ‘om de hoek’ kan?

Wil je kennis maken met het ervaringsleren? Meld je dan nu aan voor de ervaringsdag.

Wie leert groeit | wie groeit raakt geïnspireerd | wie geïnspireerd is durft gedrag en omgeving te veranderen | wie dat durft…...!