Heidag organiseren

Waarom zou je een Heisessie organiseren?

Omdat nadenken over je visie, missie, doelstellingen, kernwaarden en je strategie beter gaat als je buiten bent! En je hebt het nodig want in jouw groeiend bedrijf vragen je collega’s steeds meer om ‘de richting’. Tegelijk voel je dat je niet meer overal bij betrokken kunt / wilt zijn, het wordt te veel. Wat moet er dan anders?
Hier helpen de medewerkers van HUMUS je mee. Zowel aan de harde-, zakelijke kant als aan de zachte-, gedragskant. En zo kom je tot buitengewoon goede ideeën.

Op onze outdoorlocatie in IJzendoorn, of waar dan ook, brengen we met elkaar eerst in kaart hoe het bedrijf nu is georganiseerd. Daarna gaan we kijken hoe je het in de toekomst voor je ziet. Als we het ‘van de grond af aan’ willen herdefiniëren dan beschrijven we eerst de visie en de missie. Daarna maken we de organogram met de bijbehorende TBV’s (taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden). Pas dan kijken we wie in welke functie past, wat in- of extern moet worden bijgeleerd en of er vacatures zijn. En zo krijgt u weer ruimte om uw blik naar buiten te richten.

 

Voor wie is een heidag?

HUMUS faciliteert eigenaren en / of managers van startende en / of (snel) groeiende ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf samen met hun ‘rechterhanden’. Veelal zijn de opdrachtgevers succesvolle ondernemers die voelen dat het nu toch echt anders moet en dat ze ‘te ver’ zijn weg gegroeid bij wat ze écht leuk vinden.

Wil je kennis maken met het ervaringsleren? Meld je dan nu aan voor de ervaringsdag.

Wie leert groeit | wie groeit raakt geïnspireerd | wie geïnspireerd is durft gedrag en omgeving te veranderen | wie dat durft…...!