Bewelldagen: Zaterdagactiviteiten met de jeugd

Coronamaatregelen
De BeWell dagen worden weer druk bezocht. Zolang de coronamaatregelen niet wijzigen zijn we elke twee weken, op zatardag, actief. U kunt uw kind om 10.00 uur afzetten bij het woonhuis, daar vangen wij het op. We verzoeken u daarna direct weer naar huis te gaan. Om 16.00 uur kunt u uw kind bij het woonhuis ook weer ophalen. Verder zullen wij alle nodige maatregelen nemen die nodig zijn i.v.m de hygiene.
  
Waarom!
Is het voor jou soms moeilijk om je zaterdag in te vullen? Duren ze lang en weet je niet goed wat je kan gaan doen? Daar zijn onze activiteiten voor ontwikkeld. Voor kinderen en jongeren die het soms moeilijk hebben, thuis of op school. Voor onze jonge Betuwse Bewoners die graag meer over zichzelf willen leren en ook over hoe ze prettig met een ander om kunnen gaan. 
 
Wat?
Om de zaterdag met elkaar actief bezig zijn waar in de activiteiten plezier, samenwerken, bewegen en het buiten zijn in de natuur centraal staan. Elke keer een gevarieerd programma dat kan bestaan uit bijvoorbeeld een vlot maken in de zomer, een snelcursus “survival”, ontdekken welke dieren er in de polder leven en nog veel meer. Aangepast op jouw leeftijd, interesses en vaardigheden maken we een aansprekend en leerzaam programma. De avonturen die we samen aangaan zullen telkens verschillen, maar als prachtige thuisbasis hebben we een stoere legertent met kampvuur op een rustige locatie in de uiterwaarden van IJzendoorn. Bij het kampvuur maken we onze plannen, eten we onze lunch en komen we tot rust.
 
Voor wie?
Voor kinderen/ jongeren van 8 – 16 jaar die woonachtig zijn in de gemeente Neder-Betuwe. Heb je wat extra aandacht en/of zorg nodig, juist dan ben je van harte welkom. De begeiders zijn professionals die veel ervaring.
 
 
We kunnen ons voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn over wanneer je kan starten, hoe je jezelf op kan geven of misschien nog wel meer wil weten. Bel dan gerust met Hanjo van Rees, of stuur hem een mailtje.
 
Kosten
De contributie bedraagt 180 euro per half jaar. Het is mogelijk dit in twee termijnen te betalen. Tussentijds opzeggen van een half jaar abonnement is helaas niet mogelijk.
 
Kindpakket Neder-Betuwe maakt het mogelijk dat jeugdige inwoners (tot 18 jaar) van de gemeente Neder- Betuwe uit gezinnen met weinig geld in veel gevallen, toch mee kunnen doen aan o.a. sport, beweeg en culturele activiteiten.
Voor meer informatie hierover: neem contact op met aanspreekpunt Joris Maier via: kindpakketnederbetuwe@gmail.com of 06 - 48 07 25 63.
 
Aanmelden Bewelldagen:
Wil jij er ook bij zijn? Dan kan jij je aanmelden via het onderstaande formulier. Wij nemen dan contact met je op voor verdere informatie.
 
dd-mm-jjjj